maandag 18 juni 2007

Update: EU, politiek en meer onzin

Hey bloggers,

weer een nieuwe blog. De eerste werkdag zit er weer op, de werkweek is weer begonnen en mijn mok is dus weer rijkelijk gevuld met koffie. De EU heeft besloten de term ‘grondwet’ te veranderen in ‘verdrag’ en klootzak als ik ben heb ik besloten om nog steeds voor dit ‘verdrag’ te stemmen. Wel leuk is het om te zien dat er voor de verandering naar Nederland word geluisterd.

Ow ja, over de EU gesproken, ze hebben tevens besloten dat de scheppingsleer toch wel een gevaarlijk gedachtegoed is en als zodoende dienen zaken zoals creationisme niet als wetenschappelijk erkent te worden. Hoezee, de rede regeert met blauwe scepter door de EU. Ja, ik ben blij dat de EU openlijk wat meer afstand doet van de scheppingsleer want alhoewel ik geen volbloed Atheïst ben geef ik de voorkeur aan een godloze wereld, want ik geloof immers in spirituele gelijkheid. Voor verdere informatie hierover raad ik je aan de Socialistische

Enfin, dat gezegd hebbende denk ik dat ik maar verder ga met mijn verhaal voor Blizzard. Ja, je weet wel, die grote computerspelfabrikant van Warcraft en Starcraft.

Laters!

Auredium Riptide

Geen opmerkingen: